Withings Activité – твій фітнес-трекер преміум класу (стаття для блогу про гаджети)

Уявлення про те, що фітнес-трекер - це щось пластикове або гумове і суто спортивного вигляду, втрачає свою актуальність. Стереотип зруйнувала компанія Withings, випустивши фітнес-трекер Activité, що ховається під личиною стильного наручного механічного годинника.

У строгому класичному дизайні Withings Activité легко вгадати руку паризьких творців та швейцарських годинникарів. Круглий корпус виконаний з нержавіючої сталі 316L та вкритий сапфіровим склом, яке виконує роль тач-скріну для перемикання екранів. Ремінець шкіряний, елегантний. Втім, ти зможеш замінити його на будь-який інший за своїм смаком. Загалом гаджет виглядає дуже круто.

Щодо функціональності. Гаджет має два аналогових циферблата. Перший - класичний, що показує, власне, час, а другий відображує результати виконання поточної мети у відсотках. Перемикатися між цілями можеш тапамі по захисному склу. До всього іншого, в Activité є режим вібро будильника, який спрацьовує в потрібну фазу сну.

Хоча Activité виглядає, як звичайний годинник, він є повноцінним фітнес-трекером. За допомогою вбудованих сенсорів цей гаджет моніторить кількість кроків, пройдену відстань, обсяг спалених калорій і навіть визначає фази сну. Просто з'єднай його із своїм смартфоном через Bluetooth LE (поки підтримуються тільки iOS-гаджети) і запусти додаток Withings Health Mate.

Працює розумний годинник на стандартній батарейці - «таблетці». Якщо вірити виробникам,її має вистачити на цілий рік. Ще один плюс – з Activité можеш пірнати на глибину до 50 метрів.

У продаж Withings Activité надійде цієї осені в чорному і білому виконаннях за ціною $390.




(Текст написан для блога Business geek - бізнес гайд у сучасний стиль)