Записники Moleskine Passion (креативний опис продукту)

Натхнення у кишені! Нові записники спеціалізованої серії Moleskine Passion створені для того, щоб записувати, систематизувати та зберігати корисну і цікаву інформацію, а також яскраві малюнки та фото, присвячені тому, що ти любиш більш за все - твоєму хобі. Необмежений простір для креативу!

Висловлюй свою пристрасть до улюбленого заняття із записниками Moleskine Passion від культового бренду Moleskine! Якщо ти є цінителем музики, вина, фільмів, книжок, гастрономічних шедеврів, мандрівок та інших цікавих речей та занять, збирай, систематизуй та зберігай цінну інформацію саме у записнику Moleskine. Адже для цього у кожному окремому блокноті, присвяченому певному хобі, передбачені спеціальні сторінки, розмітки, розділи тощо.

Стильні та креативні записники Moleskine Passion принесуть тобі справжнє естетичне задоволення. Блокноти цієї  найсвіжішої, спеціалізованої і вже всесвітньо популярної серії випускаються в твердих обкладинках чорного кольору з фірмовим тисненням та мають розмір «Середній» (13х21 см). Якісний безкислотний папір, який використовується в молескінах, дозволяє надовго зберегти записи і малюнки в первісному вигляді. І цей папір не пожовтішає із часом. Кожен «молескін» має зручну еластичну резинку-застібку та стрічку-закладку. Кути блокнотів округлені. На внутрішній стороні обкладинки блокнота є містка кишенька для карток.

Із  записниками Moleskine Passion ти маєш повну свободу креативу! Роби нотатки на улюблені теми, записуй враження від побаченого, почутого або випробуваного, ділися спогадами та емоціями щодо свого хобі та супроводжуй свої записи малюнками, фотографіями або колажами.

Якщо ти істинно захоплюєшся якоюсь справою, для тебе справжня знахідка – записник Moleskine Passion.  В блокноті можна знайти тематичні секції, розділи у вигляді таблиць та прості сторінки для будь-яких нотаток. Є в Moleskine Passion і корисна та цікава інформація на завдану тему, а також яскраві креативні наклейки для персоналізації блокнота.

Обирай записник Moleskine Passion та матимеш все улюблене та надихаюче завжди поруч із собою!

Замовити подібний опис товарів можна тут: tiffanycopywriting@gmail.com