BLAZEWEAR - бездротові устілки з підігрівом (опис продукту)

Якщо ти ведеш активний спосіб життя цілий рік поспіль, взимку тобі не обійтися без устілок з підігрівом BLAZEWEAR. Можеш забути про замерзання стоп і пальців ніг – бездротові устілки потурбуються про твій комфорт у будь-який час.

Дистанційне управління і відсутність зовнішніх батарей і дротів роблять устілки з підігрівом Blazewear серії Х5 чудовим практичним рішенням. В них застосована новітня технологія циклічного нагріву карбонових нагрівальних елементів для продовження терміну служби батареї.

Устілка має вбудовану літій-полімерну акумуляторну батарею 1400 мАг (під п'ятою). Обидві устілки заряджаються одночасно зарядним пристроєм (входить у комплект) від мережі 220В. До речі, щоб зарядити устілки, не потрібно чекати повного розряду акумулятора.

Нагрівальний елемент розташований в передній частині стопи і має однакову температуру по всій своїй поверхні.  Є три режими нагріву: 40, 45 і 51 градус; для переключення цих режимів в комплекті є пульт дистанційного керування. На випадок, якщо ти забув пульт, на устілках передбачено дублююче управління.  Режим нагріву має трьохкольоровий індикатор.

Бездротові устілки з підігрівом BLAZEWEAR вироблені з м’якого дихаючого матеріалу, легко розташовуються у взутті та не заважають при ході. Устілки представлені в чотирьох розмірах (S - 36-38, M - 39-41, L - 42-44, XL - 45-47), які зручно підрізати під потрібний розмір і форму взуття.

Час обігріву - до 6 годин.

Комплектація: устілки, пульт дистанційного керування, зарядний пристрій, інструкція, гарантія.