Привітальна сторінка для сайту haribo.in.ua


Вітаємо Вас у світі солодощів HARIBO!

Що може об'єднувати Золотих Ведмедів, смарагдових Жабок та різнокольорових Динозаврів?
Правильно – те, що всі вони є смачнющими фруктовими жувальними цукерками HARIBO! А ще у цій компанії є Смурфики, Дитячі соски, Веселі вишні, Банани, Весела кола, Ягоди та ще багато їстівних скарбів – кожен знайде жувальну мармеладку на свій смак!

Вступайте до нашого веселого кола друзів-любителів HARIBO просто зараз і отримуйте безліч переваг!

5 причин стати фаном цукерок HARIBO:

1. HARIBO - легендарні!

Компанія HARIBO є однією з найпопулярніших серед виробників солодощів у всьому світі. Її історія налічує майже 100 років! За цей час бренд отримав безліч нагород та всесвітнє визнання завдяки високій якості та бездоганним смаковим властивостям своєї продукції. Легендарні «Золоті ведмеді HARIBO» радують ласунок ще з 60-х років і щодня завойовують все нових прихильників. Час і Вам приєднатися до міжнародного руху любителів HARIBO!

2. HARIBO - натуральні!

Цукерки HARIBO – це 100% натуральний продукт! Вони не містять жодних хімічних добавок, алергенів чи ГМО. Тільки якісні натуральні інгредієнти: сироп глюкози, цукор, декстроза, желатин, лимонна кислота, концентрати з фруктів та рослин: спіруліна, яблуко; бджолиний віск, барвник куркумін тощо. Жувальні мармеладки HARIBO можна давати дітям з самого раннього віку!

3. HARIBO - низькокалорійні!

Солодощі HARIBO не додадуть вам зайвих сантиметрів на талії, адже не містять багато калорій. Коли хочеться солоденького, краще з’їсти декілька фруктових желейок HARIBO, аніж шоколадку або тістечко. І смачно, і струнко!

4. HARIBO – святкові!

Так легко відчути свято, коли в кишені – яскравий пакуночок смачних жувальних цукерок HARIBO! Ці різнокольорові мармеладки веселих форм та дивовижних смаків завжди створять атмосферу радості та подарують чудовий настрій. Прикрашайте цукерками HARIBO солодкі страви та прикрашайте їстівними фігурками святковий стіл, а також даруйте пакунки з фруктовими мармеладками своїм гостям. Свято з HARIBO триває нескінченно!

5. HARIBO – завжди поруч!

Тільки-но вам схочеться посмакувати цукерками HARIBO, вони майже одразу з’являться у ваших руках. Варто лишень зайти на сайт офіційного магазину haribo.in.ua або на сайт партнера vshokolade.biz, обрати солодощі на свій смак та зробити замовлення. Ви оперативно отримаєте доставку цукерок за потрібною адресою і вже наступної миті зможете відчути вибух фруктової насолоди!


В світі HARIBO завжди весело та цікаво! Приєднуйтеся!