Як організувати свято для підлітка та його друзів (стаття для блогу сайту http://haribo.in.ua/)

Коли постає питання, як організувати дитяче свято для підлітка, батькам слід віднестися до цього з особливою увагою. Адже їхня дитина вже не маленька. Вона хоче не просто побачити гостей та отримати подарунки на свій день народження, а провести його цікаво, на свій смак, і, звичайно, справити при цьому враження на друзів. Тому, перш за все, матусям і татусям треба порадитися з дитиною-підлітком на рахунок того, як саме провести дитячий день народження. Тоді майбутній іменинник точно не розчарується. Але й виконувати будь-яку його забаганку не кожним батькам під силу, тому перед обговоренням з дитинчам краще підготувати для нього кілька варіантів святкування на вибір. Пропонуємо декілька перевірених ідей того, як організувати свято для підлітка та його друзів. 

Шалений роллердром та посиденьки у кафе

Підлітки зазвичай дуже активні і мають багато енергії, якій треба надати вихід. Тому головним у святкуванні дня народження для них є зовсім не святкове застілля з купою смачних страв, а цікаві рухливі ігри.  Де ж іще можна одразу поринути у вир руху та веселощів, як не на роллердромі ? Тим паче, сучасні діти майже з пелюшок становляться на ролики, і вже приблизно у семирічному віці можуть виробляти на них відчайдушні трюки. Якщо ж серед запрошених знайдуться такі, що не вміють кататися та взувають ролики вперше, - не біда! Їм допоможуть навчитися їздити спеціальні інструктори, яки працюють на кожному роллердромі. Гостям обов’язково сподобається такий цікавий новий досвід. Запропонуйте роллерам показати всім присутнім свої найкращі трюки, попросіть інструктора провести серед дітлахів  показові змагання, та не забудьте про смачні призи – МАОАМ Кубики та жувальні мармеладки Haribo стануть чудовою смаковою окрасою дитячого свята. Після катання на роликах можна продовжити святкування у найближчому кафе. Найкраще меню для підлітків – піца та морозиво, а також чай із святковим тортом. Не забудьте взяти із собою різнобарвні святкові ковпачки з картону та свічки у формі цифр, які зображуватимуть кількість років іменинника і які він буде задувати, загадуючи святкове бажання.

День народження у аквапарку

Підлітки просто обожнюють проводити час у аквапарку, адже там є все для їхнього задоволення: кольорові гірки різної довжини та форми, щоб на них кататися, великі та маленькі басейни, щоб у них плескатися, а головне – цілорічна атмосфера сонячного пляжного відпочинку. Похід до аквапарку на цілий день, або на пів дня сподобається всім гостям без виключення і стане одним з найкращих днів народження у житті іменинника. Відсвяткувати урочисту подію можна просто біля басейну, у одному з кафе аквапарку. Бажаний асортимент  частування – той самий: піца, морозиво, торт або тістечка. Додатково розважати гостей необов’язково – у аквапарку для них знайдеться і без того купа веселих розваг. Головне – не забути про загальне фото, коли всі разом діти виплигуватимуть з води. Такий кадр зможе потім чудово прикрасити стіну у дитячій кімнаті та ще довго нагадуватиме про яскравий день народження.

Професійна фотосесія для дівчаток

Майже всі дівчатка-підлітки полюбляють фотографуватися. Гарно вдягтися, нафарбуватися маминою косметикою, зробити зачіску та позувати, наче справжня модель – хіба може бути для дівчинки щось краще? Отже, якщо серед запрошених на дитячий день народження є самі дівчата, влаштуйте для іменинниці та її чарівних подружок професійну фотосесію. Дуже багато студійних та приватних фотографів пропонують послуги з виїзної фотосесії. Вона може тривати від однієї і до скількох завгодно годин, але краще за все обрати тригодинний сет , щоб всім вистачило часу, та щоб ніхто занадто не втомився. Фотограф сам запропонує найкращі локації для зйомок. Звісно, ви можете висказати з приводу цього і власні побажання. На місце зйомки краще прибути завчасно, щоб моделі встигли приготуватися та, звичайно, привітати іменинницю з днем народження. Щоб фотографії вийшли оригінальними та цікавими, потурбуйтеся про реквізит. Кольорові повітряні кульки, парасольки, квіти, головні убори, стрічки, гарні фрукти та прикраси допоможуть урізноманітнити зйомки та отримати чудові кадри. Щоб дівчата не витрачали час на вигадування красивих поз, заздалегідь знайдіть в інтернеті та роздрукуйте посібники з багатьма варіантами правильного позування, як індивідуального, так і сумісного. Також поруч із місцем проведення фотосесії слід організувати імпровізовану гримерку, де моделі зможуть готуватись до зйомок. Вистачить навіть одного розкладного столика та кількох стільців. На столику має знаходитись люстерко, косметика, гребінці, лак для волосся та інші засоби стайлінгу. Також потурбуйтеся про невеличкі перекуси для фото-зірок. Сік у пакетиках, вода у пляшках, замість шоколадок – мармеладки Haribo – щоб не потовстішати, нарізані фрукти та бутерброди чудово втамують голод та піднімуть настрій.
Запропонуйте учасницям свята вигадати сюжети для цікавих фотографій, наприклад, зобразити героїнь улюблених дитячих серіалів або мультфільмів. Проведіть конкурс на кращу модельну ходу, зачіску та наряд. Після закінчення фотосесії продовжуйте святкування дня народження вдома, або у кафе. Але перед цим нехай компанія красунь прогуляється центром міста, щоб якомога більше людей змогли побачити та оцінити їхні чудові наряди та зачіски. Дівчатка будуть від цього у захваті.

Пейнтбол для хлопців

Хлопці-підлітки вже чудово знають, що таке пейнтбол. З самого дитинства їхніми улюбленими іграми є усілякі «стрілялки» - як на дворі із друзями, так і вдома на комп’ютері. А справжній майданчик для пейнтболу надасть можливість відчути себе учасником справжніх боїв та здобути бажану бойову славу. Батькам не варто переживати з приводу безпеки дітей – про це потурбується адміністрація клубу. Фізично у пейнтбол можуть грати школярі починаючи з 7-10 років. В цьому віці вони вже можуть відбігати раунд, який триває 5-10 хвилин, тримаючи у руках пейнтбольний маркер з повітряним балоном, з якого відбувається стрілянина кульками з фарбою. Вага цієї «зброї» - півтора кілограми. А між раундами, поки відбувається заправка обладнання, діти встигнуть відпочити і попити води або соку. До речі, і святковий стіл можна накрити безпосередньо біля пентбольного майданчика. Здебільшого всі вони мають затишну зону відпочинку, яка і послугує місцем для продовження свята. Влаштуйте фуршет з усілякими канапе та маленькими бутербродами. Прикрасьте стіл різнокольоровими цукерками-мармеладками Haribo Фантазія, Haribo Золоті Ведмеді та іншими. Можна просто розкласти пакуночки з цими солодощами для кожного гостя – їм такий сюрприз прийде до душі та допоможе підзарядитися під час боїв. Хлопці будуть дуже задоволені провести дитяче свято по-дорослому, відчути себе справжніми воїнами. Такий день народження запам’ятається юним чоловікам надовго.

Прогулянка на катері

Якщо дозволяє пора року та погода, влаштуйте дитяче свято на катері. У великих містах, де є річки та озера, знайти таку послугу – не проблема. Сама лише подорож водяним простором подарує імениннику та його друзям безліч чудових емоцій, особливо якщо вони знаходитимуться на відкритій палубі, де повітря розвиває волосся, а до обличчя долітають прохолодні бризки. Команда катеру прикрасить його святковим декором – це має входити у вартість послуги. Якщо ж ні – запасіться повітряними кульками, прапорцями, стрічками, та швиденько перед початком святкування роздайте завдання дітям прив’язати прикраси до поручнів катеру. Щодо частування гостей, можна накрити маленькі столики на палубі для кожного персонально, але краще зробити загальний стіл-фуршет, куди дітлахи зможуть підбігати поміж веселощами, щоб перекусити. Основну увагу слід приділити святковій розважальній програмі. Конкурс на кращий матроський костюм, естафета – пронеси келих із водою, не розливши, змагання з танців на шматочку газети, який з кожною піснею стає все меншим – всі пройде «на ура». Потурбуйтеся про приємні солодкі призи. Чудово цю роль виконають фруктові жувальні кубики МАОАМ, які полюбляють підлітки всього світу. Завершити свято можна кульковим феєрверком. Для цього потрібно надути гелієм багато різнокольорових повітряних кульок, попросити гостей написати на них бажання маркерами та вручити імениннику. Коли винуватець урочистості відпустить купу гарних кульок і вони, наче яскраві метелики, полетять у небо, це здасться йому справжнім дивом. Сонце, вода, веселі друзі – вже цього лише достатньо для того, щоб провести дитячий день народження з небаченим успіхом.

Вечірка-сюрприз

Існують такі матусі і татусі, які знають про свою дитину все-все, включаючи всіх її друзів, номери їхніх телефонів та телефонів їхніх батьків. Якщо ви відноситесь саме до таких батьків, маєте нагоду влаштувати для свого улюбленого іменинника незабутню вечірку-сюрприз. Саме підліток оцінить такий подарунок по заслузі. Сплануйте все заздалегідь. Дізнайтеся, кого ваша дитина збирається запросити на свій день народження, обдзвоніть батьків майбутніх гостей та домовтеся про деталі. Нехай гості прийдуть раніше запланованого часу, про що, іменинник, звісно, не здогадуватиметься. Сам винуватець урочистості має прийти додому, коли все вже буде готове. Прикрасьте вітальню яскравою привітальною гірляндою, повітряними кульками, декоративними святковими наклейками на стіни та меблі. Роздайте гостям святкові ковпачки, тріскачки, свистки – все це можна придбати у супермаркеті там, де продаються товари для святкування. Нехай кожен із запрошених  тримає у руках також подарунок та квіточку. Святковий стіл теж має бути готовий та гарно сервірований. Щоб додати йому оригінального вигляду, прикрасьте його вазочками з апетитно-кольоровими цукерками. Жовті жувальні мармеладки Haribo Банани, веселі зелені желейки Haribo Жабки, кольорові солодкі Haribo Дитячі Соски стануть найкращим солодким декором та частуванням для юних гостей. Іменинник вже на підході? Всі мають затаїтися та зробити ідеальну тишу. Якщо на дворі вже темно, вимкнути світло. Коли ж відчиняться двері та головна персона святкування зайде до кімнати, світло, привітання та музика мають спалахнути одночасно. Головне сфотографувати іменинника у цей дивовижний момент. Нехай гості налетять на нього із купою подарунків та покачають на руках. А потім час і до столу.


Звісно, коли постає питання – як організувати дитяче свято для підлітків, у батьків не завжди є можливість влаштувати щось грандіозне. Але не варто засмучуватись. Головне підійти до справи творчо та вигадати, як провести дитячий день народження на існуючий бюджет.  Влаштуйте сумісне катання дітей на велосипедах у парку, організуйте похід на мальовничий пляж або в ліс, запросіть підлітків на рибалку або зіграти у футбол. Все це завершіть святковим пікніком із цікавими конкурсами та фотографуванням. Звичайні ковбаски-гриль, печена картопля та домашній узвар стануть чудовим святковим частуванням, а смачні солодощі Haribo подарують дітлахам справжню фруктову насолоду. Та найголовніше для будь-якої дитини - це любов батьків, спілкування з друзями та увага.

http://haribo.in.ua/index.php/blog/yak-organizuvaty-svyato-dlya-pidlitkiv/

Автор: копирайтер Таня Путинцева
Заказать подобный или любой другой текст можно здесь: tiffanycopywriting@gmail.com
(оперативный ответ гарантирую:))