Опис футляру SurfBro для iPad mini


Вишукано, дорого, якісно – саме ці три слова найкраще характеризують ексклюзивний авторський футляр SurfBro mini для твого iPad mini. Ідея його створення народилася у бібліотеці. Майстер перебирав старовинні газети та журнали і надихався їхніми розворотами.

SurfBro mini створюється виключно вручну, отже, ти гарантовано отримаєш якісний особливий аксесуар тонкої роботи. Матеріали, з яких вироблений футляр, автентично об'єднують у собі різні епохи - чудову італійську натуральну шкіру, замшу і неймовірно фактурне, естетичне сукно парадної шинелі старшого офіцерського складу Радянської армії з 100% вовни. Цьому матеріалу майже 30 років. Майстер збирав його власноруч, протягом місяців, щоб дати йому цікаве друге життя.

Конструкція SurfBro mini надійно береже твій iPad всередині, коли ти носиш його в руках або в сумці. Він захищений з усіх боків щільним сукном та якісною шкірою. При цьому у тебе є одночасний доступ до порту синхронізації і аудіо-виходу. Це зручно, коли з iPad програється музика через зовнішню систему, і паралельно потрібно його зарядити.

Футляр швидко і легко складається в зручну підставку для серфінгу в мережі. Для цього потрібно його відкрити, завести верхній клапан за iPad і переставити девайс в спеціальний фіксатор на нижній частині футляра. Дуже просто і зручно.

Розмір аксесуара у закритому вигляді: 22 × 15,7 см.
Футляр SurfBro mini для iPad mini доступний у трьох кольорах: beach (пісочний), redra (коричнево-рудий), night (глибокий чорний).

Перед відправленням замовнику зовні футляр обов'язково покривається даббіном - натуральним засобом захисту шкіри від вологи і пересихання на основі тюленячого жиру. Його краї обробляються безбарвним засобом на водній основі з метою захисту від забруднення і розтріпування. При цьому спеціально підкреслена груба структура зрізу шкіри, але край гладкий і акуратно відполірований.

Всі футляри SpeakBro виробляються повністю вручну, від крою до фінальної збірки.