Грілки для пальців ніг Little Hotties (опис продукту)

Твоїм ступням буде тепло та комфортно навіть в лютий мороз, якщо матимеш компактні грілки Little Hotties, спеціально розроблені для обігріву пальців ніг. Забудь про переохолодження та обмороження. Вирушай у довгу зимову прогулянку пішки або на лижах сміливо – з грілками для пальців ніг Little Hotties ти на 5 годин забезпечений комфортною температурою всередині черевиків.

Засіб працює без  батарейок, мікрохвиль та палива. І взагалі беж жодних проблем.
Грілки Little Hotties дуже тонкі і мають спеціальну округлу форму, що повторює контур пальців ніг. Приклей грілку липкою стороною на зовнішню сторону носка, зверху чи знизу, в зоні пальців ніг, і насолоджуйся  комфортом і теплом.

Компоненти: залізний порошок - вода - сіль - активоване вугілля – вермикуліт. Принцип дії грілок простий: під впливом кисню залізо всередині грілки окислюється і виділяє тепло протягом від 5 до 12 годин залежно від моделі. Сіль діє як каталізатор. Вугілля допомагає розсіювати тепло. Вермикуліт використовується в якості діелектрика в цілях збереження тепла.  Всі ці інгредієнти знаходяться в поліпропіленовому мішечку. Поліпропілен дозволяє повітрю проникати всередину і утримує інгредієнти.

Щоб активізувати грілки Little Hotties, розкрий упаковку і вийми грілку, розташуй її у потрібному місці. Протягом 20 хвилин вона нагріється до робочої температури. Щоб уникнути ушкоджень, використовуй Little Hotties так, як зазначено на упаковці! Після застосування грілки утилізуються, як побутові відходи.

Little Hotties розроблялися спеціально для застосування в середовищі з низьким вмістом кисню – у повсякденному чи професійному взутті, гірськолижних черевиках. Грілки Little Hotties для  пальців ніг просто незамінні при довгому перебуванні на вулиці в холодну погоду на полюванні, рибалці, сходженні, а також в таких видах спорту як гірські лижі та сноуборд.

Автор: копирайтер Таня Путинцева
Заказать подобный или любой другой текст можно здесь: tiffanycopywriting@gmail.com

(оперативный ответ гарантирую:))