Креативний опис цукерок HARIBO Весела Кола та інших для сайту haribo.in.ua (із посиланнями)

Цукерки HARIBO Весела Кола


Веселий вихідний, чудове свято та й просто відмінний настрій починається з цукерок HARIBO Весела Кола! Улюблений смак оригінальної коли тепер завжди із тобою у вигляді маленької їстівної пляшечки. Насолоджуйся вибухом смаку, як тільки покладеш до ротика мармеладну цукерку. Чим більше в тебе пляшечок-цукерок HARIBO Весела Кола, тим довше зберігатиметься святковий настрій!

Якось свята хочеться... Ой, та ось же воно – свято – у кишені! Цілий пакуночок неймовірно смачних жувальних цукерок зі смаком справжньої коли! Ще й дизайн цукерок оригінальний та святковий – вони виконані у формі маленьких, сповнених смаку, пляшечок. Береш одну таку „жувальну колу”,  і смакуєш її так само довго, як пив би однойменний напій. Але ж смачнющіх пляшечок у тебе ще ціла купа – вистачить на довгу насолоду смаком самому, та на те, щоб пригостити друзів.

Навіть найменші малята зможуть досхочу посмакувати мармеладними цукерками HARIBO Весела Кола, адже ці жувальні пляшечки вироблені з натуральних інгредієнтів - цукру і сиропу з карамелізованого цукру. Вони не містять жодних хімічних добавок і нешкідливі для здоров`я малечі. Тому, якщо дитина вимагає попити коли, якої їй ще не можна, просто замініть бажану скляну пляшку з напоєм на смачний їстівний аналог – жувальну пляшечку зі смаком коли HARIBO. Маля буде дуже задоволене.

А ось питання – чи можна ласувати жувальними мармеладками Весела Кола дорослим, які стежать за власною вагою та стрункістю фігури? Відповідь позитивна! Навіть жменька  насичених коловим смаком цукерок не містить багато калорій і не буде коштувати жодній леді додаткових грамів на вагах. Тому навіть під час суворої дієти, коли дуже вже хочеться солоденького, можна буде покращити собі настрій чудовою смачною пляшечкою HARIBO.

До речі, такі стильні та оригінальні цукерки як HARIBO Весела Кола стануть чудовим подарунком діткам та дорослим з будь-якого приводу. А ще солодкими пляшечками можна ціцкаво прикрасити святковий стіл – насипати їх у вазочки, покласти у маленькі відерця із льодом, або додати оригінальності торту чи морозиву. Гості обов`язково оцінять ваш креатив, а головне -святковий та веселий настрій буде забезпечено!

Бери із собою веселі пляшечки Кола HARIBO на прогулянку, на навчання, на роботу, і завжди знатимеш – гарний настрій завжди із тобою! Адже неможливо залишатися сумним, коли кидаєш до рота мармеладну жувальну цукерку, розкушуєш її та відчуваєш свіжий, насичений солодкий смак справжньої коли.


Посилання на текст:





Посилання на подібні тексти для цього ж сайту,  копірайтер  Тетяна Путінцева:




HARIBO Фантазія

Полюбляєте фантазувати? Хочете жити яскраво? Мрієте підкорити весь світ? Тоді мармеладно-жувальні цукерки HARIBO Фантазія – саме для вас! Безліч смаків, кольорів та форм – і все це зібране у одному пакунку! Ще й погратися цими цукерками можна – вони схожі на маленькі іграшки, то ж малечі буде не лише смачно, а ще й цікаво! Запрошуємо до світу фантастичних смаків, який дарують фруктові желейки HARIBO Фантазія!

У дітлахів своє власне бачення світу. Казки, які вони читають, та мультфільми, які вони дивляться, наповнюють їхнє життя казковими героями та зумовлюють довірливе очікування справжніх див. І дуже шкода, коли ніяке диво довго не трапляється. Але батькам дуже легко це виправити. Варто лише купити своїм дітям казкові мармеладні цукерки HARIBO Фантазія! У кожному пакунку знаходиться багато жувальних мармеладок, зроблених у вигляді різноманітних звірят та речей. То ж буде дуже легко вигадати яку-небудь дивовижну легенду або гру з цими цікавими іграшками-цукерками, та долучити до неї малюків.

У пакунку HARIBO Фантазія можна знайти полуничного носорога, смородинову акулу, яблучну мавпу, малиново-лимонного динозавра, мандаринового крокодила, апельсинового жирафа та інших неймовірно смачних звіряток. Також серед набору мармеладних цукерок трапляються желейні пляшечки Весела кола, їстівні солодкі Дитячі соски і навіть зефірно-мармеладні машинки. Коли малеча несподівано побачить вдома стільки різнокольорових та цікавих жувальних цукерок, це здасться їй справжнім дивом!

До уваги сумлінних батьків - до складу жувальних мармеладок HARIBO Фантазія входять лише натуральні інгредієнти. Сироп глюкози та цукор складають основу цукерок, желатин та білий і жовтий бджолиний віск зберігають їх симпатичну форму, кислотність регулює лимонна кислота. Що ж до фруктового смаку, приємного аромату та кольору, за них відповідають концентрати з фруктів та рослин, а також натуральні барвники. Жодних ГМО, хімікатів та алергенів у солодощах HARIBO немає! Багаторічній репутації бренду як гаранта якості можна довіряти, і це роблять ласунки у всьому світі. То ж дорослим можна не турбуватися про небажані наслідки для здоров’я дітей, купуючи цукерки німецького виробника HARIBO.

Придбати фруктові жувальні мармеладки HARIBO можна на нашому сайті у будь-який зручний для вас час. Обирайте улюблені солодощі з каталогу фруктового мармеладу HARIBO. Тут ви можете ознайомитися зі складом продукції та прочитати опис смаку кожного виду цукерок. Як тільки визначитеся з вибором – тисніть кнопку «Додати у кошик» та заповнюйте форму замовлення. Доставку товару буде здійснено дуже оперативно за потрібною адресою. Щоб дізнатися про знижки та вигідні пропозиції , завітайте до розділу „Акції”, а також приєднуйтеся до співтовариства HARIBO у соціальних мережах, де на вас чекають різноманітні конкурси, анонси подій, корисні поради, живе спілкування та ще багато цікавого.

Солоденьке, як відомо, суттєво додає позитиву. Отже, маючи у кишені, або у сумочці пакунок солодких фруктових мармеладок ви забудете, що таке сум, та постійно перебуватимете у відмінному настрої. Нехай кожен день буде сповнений очікуванням чогось чудового, і нехай це чудове і дійсно трапляється! А фруктові желейки HARIBO Фантазія у цьому допоможуть!


Замовити подібний опис товарів можна тут: tiffanycopywriting@gmail.com