Текст на головну сторінку сайту компанії «Буріння Свердловин»

Вас вітає компанія «Буріння свердловин»!

На вашій ділянці або у приватному будинку немає води, і ви  хотіли б підвести її якомога швидше ? Бажаєте, щоб з крану вода текла очищеною та прозорою? Прагнете поліпшити умови водо- та теплопостачання, або встановити систему каналізації?

Компанія «Буріння Свердловин» вирішить всі ваші водні проблеми професійно, якісно та швидко!

Ми працюємо з 2011 року. За цей час нашою компанією пробурені кілька сотень свердловин. Вони успішно функціонують на території Київської області та всієї України. Гарантія на всі види робіт – 2 роки.

Професійно надаємо повний комплекс послуг:

-          Буріння свердловин під водопостачання (малогабаритною буровою установкою на електромоторах, спосіб буріння - гідробуріння або зі зворотною промивкою (по аналогії з промисловими буровими автомашинами, але малогабаритна установка не займає стільки місця, не потребує спеціального заїзду, демонтажу забору, псування ландшафтного дизайну, не залишає післябурових наслідків (сліди, колії від коліс і т.д.).  При гідробурінні бурова коронка підбурює породу, а струмінь води виносить її на поверхню. Бурова установка дозволяє бурити в глибину до 60 метрів, діаметр обсадної колони 125 мм. Глибина буріння до 30м займає в середньому 1 день буріння, 50-60 метрів - 3 дні). 

-          Монтаж насосного обладнання та облаштування свердловини (монтаж насоса в свердловину та подача води на поверхню,облаштування приямків (місця, де буде розміщене насосне обладнання, першочергові відгалуження системи подачі води (на полив, в будинок, технічної води).

-          Монтаж водопроводу від свердловини до будинку та у приміщенні (При будівництві нового будинку або при капітальному ремонті зведеного об’єкту. В якості джерела водозабору може виступати центральний магістральний водопровід, в який з дозволу організації, яка займається його обслуговуванням, робиться врізання. Також водопровід у приватному будинку може бути проведений зі свердловини або колодязю, розташованого на ділянці. Прокладання інженерних комунікацій з використанням сучасних матеріалів та обладнання).

-          Водовідведення, каналізація (монтаж обладнання, прокладання інженерних мереж, необхідних для виведення по трубопроводу за територію об’єкта продуктів забруднення в призначене для цього місце (міські мережі, септик).

-          Встановлення комплексної системи по очищенню води (аналіз та проектування системи фільтрації водопостачання, комплектація, монтаж,гарантійний супровід)

-          Гарантійне та післягарантійне обслуговування обладнання та бурових свердловин (гарантія на всі види робіт – 2 роки)

Компанія «Буріння свердловин» робить все, щоб у найкоротші строки забезпечити вас безперебійним постачанням очищеної води. З моменту постановки завдання ви можете більше ні про що не турбуватися – наші фахівці приїдуть на місце, вислухають всі ваші побажання, підготують проект робіт та візьмуться до справи.

Чому вигідно звертатися саме до нас

Вам не потрібно буде наймати додаткових робочих, купляти матеріали або обладнання, турбуватись про налагоджування і обслуговування свердловин та встановлених систем. Все це ми зробимо за вас, узгодивши кожний момент, кожну дію. На вас чекає справді професійне, інтелігентне обслуговування.

У своїй роботі компанія «Буріння свердловин»  використовує лише найякісніше, перевірене часом обладнання та комплектуючі від найкращих виробників (насоси для свердловин – від Sprut , «Водолей» – Харків, SAER, Pedrola , Calpeda – Італія, Grundfos, WILO – Німеччина; системи водоочищення - від «Майстер Фільтр»). 

Ціни на наші послуги вас приємно здивують!
Звертайтесь в компанію «Буріння свердловин»  та отримуйте більше!

Для вас:
  • -          безкоштовна консультація,
  • -          інтелігентне спілкування, індивідуальний підхід,
  • -          увага до найменших деталей, врахування всіх ваших побажань при складанні проекту,
  • -          ефективне формування вашого бюджету,
  • -          професійне фахове виконання робіт,
  • -          надання якісного гарантійного та післягарантійного обслуговування,
  • -          знижки при комплексному замовленні послуг.



Телефонуйте +38 044 361 30 19, +38 099 223 60 20, і ми надамо відповіді на всі ваші запитання! Скористуйтеся послугами компанії  «Буріння свердловин» і насолоджуйтеся сучасним водним благоустроєм вашої ділянки та будинку вже найближчим часом!

Автор: копирайтер Таня Путинцева
Заказать подобный или любой другой текст можно здесь: tiffanycopywriting@gmail.com

(оперативный ответ гарантирую:))